Yale Doorman er enkel å montere, enkel i bruk

/Yale/yaledoormanNO/Portlets/Yale_Doorman_joggetur_524x224.jpg

Har du en vanlig skandinavisk låskasse, er du allerede langt på vei til å kunne skifte til Yale Doorman. Låsen som snakker med deg

Når du installerer Yale Doorman kodelås, bruker du bare åpningen i dørbladet etter den forrige låsen som satt der. Og når du programmerer låsen får du hjelp av en norsk stemme i låskassen, som tar deg gjennom programmeringen, steg for steg. Skulle noen forsøke å bryte opp Yale Doorman, hyler den som besatt – det er den innebygde alarmen som er aktivert. Dessuten er låskassen spesielt motstandsdyktig mot boring.

Robust; sprut- og støvsikker, brann- og støtsikker

Yale Doorman er meget robust, noe klassifiseringen IP 55 forteller. Den er branntestet og godkjent i følge kravene i klassifiseringen EI30. Låsekassen er altså borbeskyttet, og låsen er av typen ”hakereile”; det vil si at den ser ut som en kraftig krok som senker seg ned og huker seg fast i karmen. Det gir topp styrke mellom dør og karm.

Åpne på den måten som passer deg best

Du kan bruke kode, fjernkontroll eller nøkkelbrikke for å åpne døren. Kodene programmerer du enkelt selv, akkurat like enkelt som du fjerner tilgangen for en nøkkelbrikke som er kommet på avveie. Når du skal være lenge borte, kan du sperre utgang gjennom ytterdøren ved å skru av tastemulighetene innvendig.