Yale Doorman FG-godkjent!

Nye normer for forsikringsgodkjenning åpner nå for godkjennelse av elektroniske dørlåser for privatmarkedet.


-Vi er veldig fornøyde med og stolte av at Yale Doorman er den første og eneste elektroniske boliglåsen som så langt er godkjent av FG, sier Morten Svensen, Marketingsjef i TrioVing. Selskapet står bak den elektroniske dørlåsen, som gjør det mulig å erstatte den tradisjonelle nøkkelen med brikke, kode eller fjernkontroll.

– Godkjennelsen fra FG er en annerkjennelse av våre låser og vårt sikkerhetsarbeid. Inntil for kun kort tid siden har nordmenn flest bare kommet i berøring med slik teknologi gjennom elektronisk adgangskontroll på jobben eller i boligsameiet. Nå er nøkkelfritt blitt et reelt alternativ også når folk velger lås til egen ytterdør. Over 60.000 husholdninger har nå kjøpt låsen.

– Å endre vaner på et sikkerhetsområde kan virke skummelt for mange, men når utviklingen først har kommet i gang, vil takten øke. Samtidig ser vi nødvendigheten av at eksisterende regelverk stadig må justeres. Det har vi også sett i land som har vært tidlig ute. Aller lengst har man kommet i Sør-Korea, hvor mer enn 70 prosent av private inngangsdører nå låses elektronisk.

Elektronikken løser en rekke hverdagsproblemer som at nøkler mistes, at familiemedlemmer låser seg ute eller at noen skal inn i huset mens ingen er hjemme.

 

Søk og les mer på FG sine sider

Kontaktperson:

Morten Svensen, Marketing- og kommunikasjonssjef, TrioVing

 

Yale digital dørkikkert

Nå kan du lett se hvem som ringer på uten å avsløre at du benytter dørkikkert. Den 3,2 tommer store skjermen gir deg tydelige bilder (opptil 10 ganger større enn tradisjonell dørkikkert).

Og ikke nok med det: Du kan se hvem som har ringt på mens du selv ikke har vært hjemme. Et internminne som rommer opptil 50 bilder gir deg oversikten du trenger. Selv om natten har du full kontroll, takket være et innebygget LED-lys.

Som regel er det folk med ærlige hensikter som ringer på – spesielt når du har montert Digital Dørkikkert. Tyver liker dårlig å ta en selfie på fersk gjerning!

Med Yale Doorman slipper du nøkler

Yale Doorman er en elektronisk lås, som forenkler hverdagen på en rekke måter. Du velger selv hvordan du vil låse opp – ved å taste den forhåndsvalgte koden, holde en kodebrikke inntil låsen eller benytte fjernkontrollen. Aldri mer nøkler under dørmatten eller nøkler som mistes – og et viktig poeng til: Du slipper usikkerheten ved at det kan finnes nøkler der ute i hendene på uvedkommende. Med andre ord behøver du ikke lenger bytte lås når du bytter bolig – noe som ellers er å anbefale.

Yale Doorman & Verisure app

Åpne låsen med en app på din smarttelefon. 

Velger du en integrert løsning, kan du også styre din elektroniske boliglås fra din smarttelefon. Låsen kan også integreres med boligalarm fra Verisure. Med en slik integrert løsning kan du åpne boligen for besøkende, uansett hvor du selv er. Kanskje kommer bestemor et par timer før planlagt. Du får også ro i sjelen, dersom du selv ikke er tilstede, og lurer på om barna er kommet trygt hjem fra skolen eller om håndverkeren har forlatt boligen. Du får nemlig beskjed på mobilen om hvem som kommer og går!