Kontroller at åpningen mellom dør og karm er maksimum 5 mm. Vi anbefaler 3 mm.

Åpne døren, trykk inn sperrefalle øverst på låskassen og hold den inne. Trykk så på * (stjerne) for å låse døren. Om låsen låser igjen nå, må avstand mellom dør og karm sjekkes (maks 5 mm) eller man må sjekke om fallen nederst på låsen går inn i sluttstykket i karmen. Må man trykke døren hardt igjen betyr det at man bør skifte sluttstykket i karmen til 1487-1.

• Kontroller at kablene ikke er skadet eller ødelagt.
  • Forsikre deg om at kontaktene sitter godt i og at pinnene i kontaktene ikke er skadet eller sitter feil.
  • Det kan også skyldes at batteriet er tomt. I dette tilfellet får du en "lavt batterinivå"-alarm med lyd og lys i god tid, men om det blir tomt likevel, kan du sette et standard 9V batteri på de to polene av bunnen på utsiden av låsen for å gi den strøm og deretter åpne låsen med nøkkelbrikk eller kode på vanlig måte.
  • Hvis du har tastet feil kode gjentatte ganger, vil Yale Doorman bli låst noen minutter før du får prøve igjen.

Hvis du har en oppkoblet Yale Doorman, der du gav tidsbegrenset adgang, kan tiden ha gått ut. Sjekk innstillingene i appen din eller på "mine sider".