Om ASSA ABLOY-gruppen

Yale er en del av ASSA ABLOY-gruppen, som ble etablert i 1994 gjenneom en fusjon mellom ASSA i Sverige og Abloy i Finland. I ettertid har ASSA ABLOY har vokst fra å være et regionalt selskap til en internasjonal gruppe med rundt 46 000 ansatte og en årlig omsetnng på 7,3 milliarder euro. Yale har i gruppen posisjonert seg som verdens ledende merkevare på boligmarkedet.

ASSA ABLOY opererer både i etablerte og nye markeder over hele verden, og har en ledense posisjon i store deler av Europa, Nord-Amerika og Asias stillehavsregion. I det raskt voksende sikkerhetssegmentet har gruppen en dominernede tilstedeværelse på områder som adgangskontroll, ID-teknologi, adgangsautomatikk og hotellsikkerhet.

ASSA ABLOY-gruppen er inndelt i tre regionale og to globale divisjoner:

The Global Technologie-divisjonen har en ledende posisjon som leverandør av elektroniske sikkerhetsløsninger verden over. Noen av Global Technoiogies' ledende  merlevarer er HID og ASSA ABLOY Hospitality (tidligere VingCard Elsafe).

The Americas-divisjonen produserer og markedfører mekaniske og elektromekaniske låser, sylindere, sikkerhetsdører og dørrammer. Blant Amercas' bransjeledende merkevarer finner vi Corbin Russwin, Curries, Medeco, Sargent og Yale.

EMEA-divisjonen produserer og markedsfører mekaniske og elektromekaniske låser, sylindere, sikkerhetsdører og beslag. Vårt tilbud er tipasset detlokale markedets standarder og sikkerhetskrav, takket være lokal kunnskap om gruppens merkevarer. I EMEA gjelder dette noen av de mest respekterte i bransjen, slike som ABLOY, Yale, Prometal.Lockwood doors, TESA, IKON og TrioVing.

Asia Pacific-divisjonen produserer og markedsfører mekaniske og elektromekaniske låser, digitale dørlåser, høysikkerhets dører og maskinvare. Noen av APCs bransjeledende merkevarer inkluderer Guli, Pan Pan, King, Lockwood og Yale.

Entrance Systems-divisjonen er verdensledende når det gjelder produkter, komponenter og service på området dørautomatikk. Entrance Systems sine ledende merkevarer inkluderer Besam, Crawford, Megadoor og Albany.

For mer informasjon om ASSA ABLOY-gruppen, gå inn på www.assaabloy.com