Kom i gang med bruken av Yale Boligsikring

Yale har to typer boligsikringar. Easy Fit Smartphone for en mobil livsstil og Easy Fit Standard Kit for leilighet eller enebolig. Her finner du manualer og support.

Installere en Yale boligalarm

Kom i gang med Yale Boligsikring FAQ

Hvordan bruke Yale Boligsikring hvis jeg har flere boenheter, utleieleiligheter eller trenger flere uavhengige låser?

Det kan knyttes inntill 6 Yale Doorman til en Yale HUB. Det man derimot skal være OBS på er at alle disse 6 låsene vil kunne åpnes med samme brikker og samme koder, og kan ikke styres uavhengig av hverandre.

 

Alle låser som man ønsker en annen tilgang på som for eksempel en utleieenhet, må man ha en egen HUB med egen innlogging (brukernavn og passord).

 

En tommelfingerregel er at man må ha en HUB per boenhet.

Hvordan setter jeg opp varslinger i Yale Home appen?

Yale Home appen kan sende deg varlinger på 3 forskjellige måter:

SMS

Push-varlinger fra app

E-post

Hvordan den skal varsle deg og andre app-brukere settes opp fra Hovedmenyen. Velg Innstillinger -> Brukere -> Varslingsinnstillinger. Velg så typen varling du ønsker å redigere og sette opp de innstillingene som passer best for deg.

Smart Hub'en piper – hva betyr dette?

Dette kan bety flere ting. I de fleste tilfeller skyldes dette at en av de tilkoblede alarmkomponentene har lavt batterinivå. Dette sjekker du ut ved å velge Innstillinger -> Innstillinger for alarmsystem –> Enheter fra Hovedmenyen. Fra enhetslisten ser du om en eller flere alarmenhet har et gult utropstegn foran seg med teksten "Lavt batterinivå".

Vi anbefaler at batteriene byttes straks dette inntreffer. Dersom du ikke har det/de aktuelle batteriene for hånden kan du slå av pipelyden ved å deaktivere enheten. Merk at den aktuelle enheten da er forbikoblet og ikke vil utløse alarmen inntil den aktiveres igjen.

Dersom dette ikke er tilfellet, kan det være at Smart Hub trenger å restartes. Dette er forklar i brukermanualen på side 42 (Omstart).

Kan en ha flere Yale Doorman's i samme Home app?

Ja, Yale Smart Hub har støtte for opptil 6 tilkoblede Yale Doorman's. Alle låsene må settes opp med den lilla kommunikasjonsmodulen og må følgelig være innen rekkevidde for Yale Smart Hub (ca. 10 – 15 meter).

Merk at brukerkoder og nøkkelbrikker vil fungere på samtlige tilkoblede lås.

Kan en integrere Yale's elektroniske dørkikkerter i Yale Home appen?

Nei, disse kan ikke tilkobles Yale Home appen. Ønsker du muligheten til å se hvem som står utenfor døren din på telefonen, anbefaler vi Yale View All-in-One kameraet. Du kan med dette fra et push-varsel fra appen (Yale View) og se direkte bildestrøm fra utgangsdøren. Kameraet støtter også toveis tale, slik at du kan snakke med vedkommende før du eventuelt slipper de inn – via Yale Doorman og Yale Home appen selvfølgelig.

Må jeg ha Yale Doorman versjon V2N for at låsen skal være kompatibel med Yale Home appen, eller kan jeg integrerer min eldre V2 versjon?

Yale Home appen støtter både Yale Doorman versjon V2 og V2N. De må begge bestykkes med den lilla kommunikasjonsmodulen slik at de kan snakket med Yale Smart Hub. Merk at Yale Smart Hub støtter opptil 6 Yale Doormans mot samme Hub.

Hvordan kobler jeg opp Yale Doorman til Yale Home appen?

Vi har laget en egen installasjonsfilm om dette. Den kan du se her. Fremgangsmåten er også forklart i brukermanualen fra side 34.

Hvordan installerer og setter jeg opp Yale Smart Hub?

Vi anbefaler deg å se igjennom denne installasjonsfilmen. Gjør det gjerne før du går til anskaffelse av systemet – Da vet du hva dette er og hvilke muligheter du har.

Brukermanualen kan også lastes ned her.