Lenge siden du åpnet bilen med nøkkel? Si farvel til nøkkelen hjemme også!

Har du nøkkelskap i gangen? Nøkkelknippe i lommen? Ekstra nøkkel gjemt under en stein i busken eller hos naboen? Eller enda verre; kan en nøkkel ha havnet i uvedkommendes hender, kanskje fordi noen har mistet den – eller fordi du glemte å bytte lås etter forrige beboer.

Tiden er inne for å gi nøkkelen fri. Yale har en lang historie som oppfinner og leverandør av nøkkelbaserte låser. Nå konsentrerer de innsatsen rundt elektroniske løsninger, som gjør boligen din tryggere og som gjør hverdagen enklere for hele familien.

Alt som kan åpnes og lukkes i boligen din – det være seg dører eller vinduer – kan du nå sikre med elektroniske tastelåser. Du kan til og med montere en Digital Dørkikkert i døren, og se bilder av de som har ringt på når du kommer hjem!

Yale digital dørkikkert

Nå kan du lett se hvem som ringer på uten å avsløre at du benytter dørkikkert. Den 3,2 tommer store skjermen gir deg tydelige bilder (opptil 10 ganger større enn tradisjonell dørkikkert).

Og ikke nok med det: Du kan se hvem som har ringt på mens du selv ikke har vært hjemme. Et internminne som rommer opptil 50 bilder gir deg oversikten du trenger. Selv om natten har du full kontroll, takket være et innebygget LED-lys.

Som regel er det folk med ærlige hensikter som ringer på – spesielt når du har montert Digital Dørkikkert. Tyver liker dårlig å ta en selfie på fersk gjerning!

Med Yale Doorman slipper du nøkler

Yale Doorman er en elektronisk lås, som forenkler hverdagen på en rekke måter. Du velger selv hvordan du vil låse opp – ved å taste den forhåndsvalgte koden, holde en kodebrikke inntil låsen eller benytte fjernkontrollen. Aldri mer nøkler under dørmatten eller nøkler som mistes – og et viktig poeng til: Du slipper usikkerheten ved at det kan finnes nøkler der ute i hendene på uvedkommende. Med andre ord behøver du ikke lenger bytte lås når du bytter bolig – noe som ellers er å anbefale.

Yale Doorman & Verisure app

Åpne låsen med en app på din smarttelefon. 

Velger du en integrert løsning, kan du også styre din elektroniske boliglås fra din smarttelefon. Låsen kan også integreres med boligalarm fra Verisure. Med en slik integrert løsning kan du åpne boligen for besøkende, uansett hvor du selv er. Kanskje kommer bestemor et par timer før planlagt. Du får også ro i sjelen, dersom du selv ikke er tilstede, og lurer på om barna er kommet trygt hjem fra skolen eller om håndverkeren har forlatt boligen. Du får nemlig beskjed på mobilen om hvem som kommer og går!